Monday, 21 January 2013

PANASS !! PEJABAT SW1M DI CERROBOH SAMM-DOL PKR !!
Laporan polis ini dibuat oleh kakitangan SW1M yang berada ditempat kejadian.

Pada 18hb yang lepas, pejabat SW1M bertempat ditaman Sri Gombak, telah diceroboh oleh 3 orang lelaki Melayu, bersama seorang wanita. Mereka memperkenalkan diri mereka dari SAMM (Solidariti Anak Muda Malaysia), yang kononnya mahu menyerah surat jemputan berdebat kepada Presiden SW1M iaitu Syarifah Zohra Jabeen.

Setelah pintu dibuka, mereka berempat terus menyerbu masuk dan membuat tindakan yang dilarang oleh kakitangan SW1M, namun mereka berempat engkar dan terus mengambil gambar didalam pejabat berkenaan tanpa keizinan dan kakitangan SW1M.

Habis semua barangan peribadi di pejabat SW1M mereka ambil gambar sebelum beredar diatas desakan kakitangan SW1M yang mahu menghubungi pihak berkuasa. Pihak SW1M mengesyaki bahawa tindakan tersebut berniat jahat, kemungkinan besar gambar yang mereka ambil bermungkinan akan dimanipulasikan oleh pihak SAMM dengan niat yang tidak baik.

Oleh sebab itu pihak SW1M membuat laporan polis risau tentang keselamatan kakitangan dan Presiden SW1M, Syarifah Zohra Jabeen.

Baca selanjutnya

1 comment:

Angin Laut China Selatan said...

salam. saya sgt kagum dgn blog tuan. Saya telah pautkan blog tuan ke blog saya. mohon tuan kiranya dapat pautkan blog saya ke blog tuan jua. Tkasih.

http://anginlautchinaselatan.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive