www.mukhrizmahathirfc.com

Saturday, 8 March 2014

UPDATE TAK RASMI !!! PESAWAT MAS MH 370 SELAMAT MENDARAT DI NAM MING CHINA




Baru mendapat info tak rasmi sebentar tadi bahawa pesawat MAS MH 370 mendarat cemas di sebuah lapangan terbang kecil berdekatan Nam Ming China.

Sila ambil perhatian !! MAS belum lagi keluarkan sebarang kenyataan rasmi berkenaan hal ini sebab masih menunggu pengesahan dari pihak berkuasa Udara di Beijing. Namun sebahagian besar maklumat ini datangnya dari kalangan orang yang ada direct contact dengan penumpang2 MH370 termasuk kapten pesawat berkenaan..





Admin akan update dari masa ke masa harap maklum

11 comments:

Anonymous said...

Alahamdulillah kalau benar

Teratai Bunga Indah said...

Harap semuanya selamat. .kita sama2 doakan. ..

Anonymous said...

Alhamdulillah moga semua selamat

Johan said...

harap2 semuanya selamat. amin

Anonymous said...

Cerita tak benar.......dah confirm. Tolong tarik balik news ini.

Anonymous said...

Blum jumpe lagi lah..

Unknown said...

Baik pergi minta doa dari duk buat laporan palsu mcm ni. Alhamdulillah jika semua selamat

Anonymous said...

Stop pranking with innosence ppls life....MH370 is still unlocated. Pray for all of them in the flight to safe Whr Eva they are!

c-put said...

Jangan jadi bodoh dengan sebarkan berita2 bodoh!!

alongsham said...

Buat apa lah sebarkan berita2 yg tak benar mcm ni, cuba rasa klau emak, ayah atau adik beradik lu ada dlm pesawat tu ? Mesti lu risau bagai nak rak, silap2 bergolek gelantang kau bila dengar berita ni.

Anonymous said...

Apa punya samdol la blogger ne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive