Sunday, 12 January 2014

PANASS !! SIAPA ADUN MERANGKAP EXCO KEDAH BAKAL MASUK MAKMAL UJIKAJI BLOGGER ??


Makmal ujikaji kini menjadi sangat femes dikalangan blogger pro BN dimana salah seorang Menteri kabinet Ds Najib menjadi mangsa pertama makmal ujikaji berkenaan..Sehingga beliau menjawab berita berkenaan dalam masa yang singkat.

Kini di Kedah, salah seorang wakil rakyat merangkap Exco Kerajaan Negeri juga BAKAL menjadi tikus makmal ujikaji bloggers di Kedah..



Buat masa ini nama YB berkenaan dirahsiakan dulu.Tujuannya bukan untuk menjatuhkan atau suruh beliau letak jawatan, sebaliknya sebagai peringatan agar beliau menjalankan tugas yang diamanahkan untuk menjadi wakil rakyat yang berwibawa selain tidak menganggu tugas portfolio exco lain dan hanya semata mata hendak mengatur projek projek kepada kroni.

Peringatan buat YB dan P.Anya Gerak geri anda kami perhatikan. JANGAN INGAT ANDA PEMIMPIN UMNO kami tak berani nak balun?? Jaga tingkah laku sikit.

P.A pulak tolong jadi P.A. betul betul. Kalau nak jadi kontraktor berhenti jadi P.A. Jangan busukkan lagi nama boss anda yang hampir nak busuk..

KPI YB sejak 6 bulan pertama menjadi ADUN+EXCO pun belum cukup lagi.So jangan nak tunjuk taring.Kalau nk tunjuk jugak bersedialah untuk kami goreng.

5 comments:

Anonymous said...

Goreng jangan tak goreng... Jangan ada suku sakat kitol yang buat onar dlm kabinet kedah....
Kami rakyat marhaen, setuju dgn para bolggers.

Anonymous said...

Ni kenapalah nak buat perkara2 mcm ni... bukak pekung di dada sendiri kan malu.. bila da malu nanti orng lain pakat gelak.. itu ka yg kita nak??? Kalau nak jadi check n balance, banyak saluran lain yang lebih efektif dan rasional, bukan begini. Jangan wujudkan persengkataan dan permusuhan sesama kita. Akibatnya, kita akan lebih bersikap individualistik yg hanya akan merosakkan kesepakatan yg dah dibini sekian lama.. bersikap lah secara lebih rasional..

Anonymous said...

Terbaikkkk..... Kalau PM tak reti nak ajar, Jom kita dan bloggers pro Bn yang ajar.

£Sokong terpacak£

medan tempur said...

Bukan buka pekung.tapi sebagai teguran peringatan agar tidak hanyut dengan

Anonymous said...

Macam ada angin fresh aje,boleh hilang ker bau kuntut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive