Monday, 13 January 2014

DENGAN STOPA SPENDER PUN UMNO KENA GORENG ??? KAHKAHKAH PALING BANGGANG DALAM SEJARAH UMNO @NAJIBRAZAK @TENGKUADNANREAL



Biarlah orang nak kata apa kat aku.aku dah tak heran pun.Tapi inilah hakikatnya sekarang apa yang berlaki dalam Umno.. lagi duk ada orang bodoh bodoh duk kerja di Pejabat Umno selagi itulah umno akan dimalukan dan terus dipermainkan..

Cuba tengok kes Umno saman Mustafa Ali, kes settle di luar mahkamah sebabnya Umno yang di dimaksudkan mustafa adalah blogger Umno bukannya Umno..



Padahal terang terang Stopa sebut Umno dalang penyebaran video lucah berkenaan.

Berita yang dilaporkan harakah

Ekoran penyebaran video itu, Mustafa dalam ceramahnya di Dungun mendakwa Umno terbabit dalam penyebaran video itu. Mustafa juga menafikan beliau meletakkan jawatan ekoran tuduhan itu dan menyifatkan ianya satu pembohongan.

Tak ke bodoh namanya bila kena goreng macam tu saja.

Sama macam kes saman umno terhadap tian chuak isu pencerobohan lahad datu. Kes tu pun settle luar mahkamah..

So apa nak kata lagi ???


1 comment:

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive