Thursday, 5 December 2013

@khairykj BIRO MEDIA BARU PERLU DI GANTI DENGAN BIRO INSTAGRAM #Lifestyle

Tak perlulah aku menulis panjang lebar pasal mamat yang pegang biro media baru nie..

Cuma aku nak highlight pasal lifestyle yang dia maksudkan.. ce tengok gambar nie.....






4 comments:

Anonymous said...

Kalau tak salah...simbol tangan yang dilihat dalam gambar adalah simbol kumpulan METALBLACK.....adakah gambar asal atau gambar yang telah di edit?......wowo

tobeng said...

Lepas ni bolehlah si ibdi ni berebut dengan bos dia kj untuk anugerah shout award.Tapi ibdi kau kena kurangkan obesiti,kurangkan makan,baru nampak bergaya sikit.Dah kenalah tu kau pun suka main instagram,fb tapi tak suka berblog.

Yb Raz said...

anak buah kj semua gila glamor..nak jadi retiss

Anonymous said...

tu semua dah diluluskan oleh semua pemuda umno seluruh negara tolak sarawak. mereka setuju dengan kj, kj lantik ketua media baru, ketua media baru mesti dah terima apa yg kj nak, tu yg dia cakap. tu pun nak marah. boss pemuda yg ingin macam tu, takkan marah kot pasal kj nak berhenti bayar. dah undi dan menang 100%, sokongan padu tu. pemuda umno kena trus beri sokongan kepada perancangan kj, berlifestyle ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive