Monday, 20 May 2013

KAH KAH KAH !!! SORANG SAJA KA AHLI DAP DEMO DEPAN OPIS UTUSAN ???Rancangan ahli DAP, Hata Wahari untuk mengadakan demonstrasi di hadapan ibu pejabat Utusan Melayu (M) Berhad di sini tidak mendapat sambutan apabila hanya dia bersendirian yang hadir petang ini.

Walaupun telah digembar-gemburkan di laman-laman sosial sejak lebih seminggu lalu namun demonstrasi yang dirancang diadakan pukul 5 petang itu itu ternyata gagal mendapat sokongan.

Malahan kira-kira 100 kakitangan Utusan yang menanti kehadiran para pendemonstrasi itu ternyata "kecewa" apabila hanya kelibat Hata yang juga bekas wartawan Utusan Malaysia yang telah dipecat itu sahaja yang hadir.Disambut dengan jeritan "Hidup Utusan!", "Hidup Melayu!" dan "pengkhianat" akhirnya ahli DAP itu meninggalkan kawasan ibu pejabat bekas majikannya itu kira-kira 10 minit kemudian.

Sementara itu, beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang turut merancang mengadakan perhimpunan bagi menyokong akhbar tersebut di tempat dan waktu yang sama hari ini bagaimanapun akur dengan arahan pihak berkuasa yang melarang mereka berbuat demikian. - UTUSAN ONLINE


7 comments:

Anonymous said...

Melayu jenis ini ,kalau dah berpeluk tampar dgn Dap akan hilanglah rasa malu.Boleh pula berdemo ditempat dia cari rezeki dulunya.Melayu haprak!!!!

Anonymous said...

belajar kat anwar la tu..dia tak suka utusan maknanya semua rakyat tak suka utusan..meroyan betul

Anonymous said...

Ini smue kje bonggek..xyah layan

Anonymous said...

Cuba staf2 utusan tu tampar dia ni sorg skali, agak2 mcm mn rupa dia lps kn tampar ngan 100 staf..
Dasar x kenang budi, cr mkn kt syarikat kaum sndri pastu nak demo2 dpn syarikat tu..bedebah pnya org tua

Anonymous said...

ORANG MELAYU ...ISI MINYAK DI PETRONAS SAJA

Anonymous said...

INI LAGI SEEKOR MELAYU BERPERANGAI SAMA DGN ORANG YANG MEROYAN TAK DAPAT JADI PM..... TAHAP BODOH @ BANGANG YANG TAK BOLEH LAGI DI AJAR........

Anonymous said...

Dah ditunggang dap..dah menang..hang tu dah jadi sampah di mata dap....tinggal la hang sorang

TUNGGANG TUNGGANG TUNGGANG
duhduhduh.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive