Wednesday, 12 March 2014

#MH370 ! KALAU SI TUA @KHALIDSAMAD NI DEPAN AKU, DAH LAMA KENA BALING KASUT !!Inilah perangai pembangkang, bodoh dan buta tuli tak bertempat.semua benda nak politik..Secanggih mana pun ciptaan manusia kalau Allah nak benda tu rosak, akan rosak jugak..

Dibwah adalah Ucapan khalid samad dalam satu ceramah di Kajang baru ni.

“Kapal terbang pun dah hilang, kapal terbang hilang pun tak tahu kat mana.. yang sepatutnya dipantau setiap saat semasa ianya berada di ruang udara Malaysia melalui sistem radar, melalui semua sistem yang canggih yang ada di darat dan di atas kapal terbang, tiba-tiba boleh hilang..,” kata beliau.


Buat khalid samad, cukup cukuplah nak berpolitik pun.. kesian sama dekat keluarga mangsa.. jangan jadi bahalol !!

1 comment:

Anonymous said...

Salah satu punca kejatuhan tamadun Yahudi tradisional di Jerman/Eropah ialah akibat PENGKHIANATAN Yahudi Zionis dari Empayar Zionis Illuminati paling DAJAL, Rothschild-Rockefeller - yg. menjadi semakin berkuasa setelah berkahwin dgn. pemimpin-pemimpin berkuasa Eropah/US termasuk raja-Raja Eropah!

Puak Illuminati ini juga disyaki diKETUAI pemimpin dan jutawan-jutawan paling berkuasa lain di Barat-Israel termasuk Soros, Adelson (yg. ingin bom dgn. nuklear ke atas Iran), Bloomberg dsbnya, serta Obama/Bush-Cameron/Blair-Sarkozi/Hollande/Fabius-Merkel-Netanyahu-House of Windsor (Queen Elizabeth juga dikenali sbg. "Ratu Israel"), yang ingin menubuhkan SATU K'jaan Dunia Syaitan mutlak di bawah New World Order (NWO), berpusat di London, di mana tuhan mereka sebenarnya ialah Syaitan (lihat di http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/the-order-of-the-illuminati/, The Order of the Illuminati: Its Origins, Its Methods and Its Influence on the World Events, Dec 12th, 2012: dan http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm, The Order of Skull and Bone), tapi bertopengkan agama Yahudi-Kristian Zionis.

Musuh utama puak Zionis ini sekarang hingga ke akhir zaman, adalah Islam/umatnya kerana Dunia Islam penuh minyak-gas, termasuk Gaza di Palestin, dan ramai umat Islam yg. masih tradisonal dan kuat pegangan Islamnya, dan amat benci penjajahan Barat-Zionis.

Dan di Tanah Melayu ini, kita juga ada Melayu Zionis, yg. menjadi ketua-ketua kaum Melayu PENGKHIANAT!

Lihat bagaimana puak Yahudi Zionis sanggup bekerjasama dgn. Hitler dan Nazi Jerman/Eropah utk. membunuh secara beramai kaum Yahudi Eropah tradisonal, terutamanya yg. miskin – sejarah yg. tersembunyi begitu lama dan makin didedahkan oleh puak Yahudi sendiri di:

1. http://cosmos.ucc.ie/cs1064/jabowen/IPSC/php/art.php?aid=4062 , The hidden history of Zionism, Annie Zirin, International Socialist Review, issue 24, July 2002;

2. http://www.counterpunch.org/2011/03/04/denying-nazi-zionist-collusion/ , Denying Nazi-Zionist Collusion, by ALISON WEIR, Weekend Edition March 4-6, 2011;

3. http://www.amazon.com/Zionism-Age-Dictators-Lenni-Brenner/dp/1556520778 , Zionism in the Age of Dictators, Lawrence Hill & Co; Revised edition (December 1983), by Lenni Brenner;

4. http://www.truetorahjews.org/antisemitism , Zionism and Anti-Semitism, By True Torah Jews: against Zionism; dan

5. http://dissidentvoice.org/2009/12/jews-against-zionism/, Jews Against Zionism, by Stephen Lendman, Dissident Voice, December 8th, 2009.

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive