Wednesday, 5 February 2014

APA MOTIF AZMIN SETUJU KHALID PENGARAH #PRKKAJANG, MAK LAMPIR TIMBALAN ??




Aku tertanya tanya apa motif PKR melantik Khalid sebagai pengarah prk Kajang dan Zuraidah timbalan pengarah?

Padahal PKR Selangor diketuai oleh Azmin, Sepatutnya Azmin yang lead, sebab Azmin yang kalut sangat nak Khalid turun kan?



Nak cover line punya pasal sanggup letak Zuraidah dari kem Azmin sebagai timbalan pengarah Khalid untuk menguruskan PRK Kajang..

2 Team yang sedang hangat bergaduh dalam satu team..Kononnya nak gambarkan bahawa PKR tak ada masalah.Lepas tu kalau jadi apa apa, BN pulak jadi mangsa.Padahal semua masalah datangnya dari mereka sendiri.


PKR hari ini mengesahkan pelantikan Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim sebagai pengarah pilihan raya bagi menghadapi pilihan raya kecil (PRK) Dun Kajang.

Setiausaha Agung parti itu, Datuk Saifuddin Nasution berkata, Abdul Khalid akan turut dibantu ketua Wanita PKR, Zuraida Kamaruddin sebagai timbalan pengarah pilihan raya, manakala Borhan Aman Shah, yang merupakan pengarah jawatankuasa pilihan raya Selangor, dilantik sebagai pengarah operasi pilihan raya.

"PKR telah membuat beberapa lantikan khusus untuk memastikan kelancaran gerak kerja jentera pilihan raya.

"Dengan ini jentera pilihan raya PKR akan dapat bergerak dengan berkesan demi membawa kemenangan kepada parti, Pakatan Rakyat dan rakyat Malaysia," katanya dalam satu kenyataan di sini.

3 comments:

Anonymous said...

PUAK PKR NI BEKERJA UNTUK MENANG PILIHANRAYA. STRATEGI MEREKA SUPAYA RAKYAT TERUS MENYOKONG CALUN PKR APABILA KHALID MB MENJADI PENGARAH PILIHYANRAYA. AGAR TIDAK NAMPAK PERGOLAKAN DALAM PARTI PKR. KITA TENGOKLAH NANTI PENGUNDI CINA, ADAKAH MEREKA MASIH TERTIPU DENGAN PKR ATAU KEMBALI MENJADI MANUSIA NORMAL.

Gombug said...

Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive