Wednesday, 11 June 2014

GANASS + KUAT KEMUT !! FARHAN DIBELASAH OSTAJAH ABBY SEBELUM BERCERAI !!Watak lemah lembut yang dilakonkan oleh Abby selepas menjadi Ostajah Politik rupanya sandiwara semata mata, apabila bekas suami Abby si pucuk muda Farhan mendedahkan bahawa si Abby mencederakan dirinya sebelum mereka bercerai..

Berita ini didedahkan dalam portal Murai yang mendapatkan komen dari bekas suaminya mendapati terdapat faktor lain yang menjadi punca berlakunya penceraian.

Farhan dikatakan telah dicederakan secara fizikal di bahagian muka, tangan dan lengan."Saya telah dicakar, Abby kata saya tidak membawa kepentingan padanya serta tidak membawa apa-apa faedah untuk meneruskan hubungan suami isteri," katanya kepada media selepas perbicaraan kes penceraian di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Menurutnya, Abby sering meminta wang dan dia akan dimarahi sekiranya tidak diberikan jumlah yang dikehendakinya.

"Saya sudah buat laporan polis untuk dijadikan sebagai bukti sekiranya hakim memerlukannya tetapi kes penceraian diselesaikan secara baik dan dipersetujui kedua-dua pihak." katanya.

Mengenai kontroversi Farhan yang dikatakan sering keluar malam dan berkaroke, dia menjelaskan ianya tidak tepat seperti mana digembar-gemburkan.

Farhan dengan tegas mengatakan dia sudah tawar hati dan tidak mungkin kembali semula bersama Abby..- MURAI


Tak sangka ganas dan kahaq jugak si Abby ni.. Nampaknya menjanda la sampai ke tua.. Yang pasti pemimpin Pas mesti takut nak dekati Abby lepas ni..

1 comment:

Anonymous said...

Yang padan dgn dia hanya salah satu ,ia itu antara al Jub atau al Sapu.Baru dia terkapar tak leh tendang terajang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive