Saturday, 28 September 2013

TUDIAA !!!! KEMATIAN UST AZIZAN DISEBABKAN KERAJAAN UMNO ??Parah !! Belum pernah dalam sejarah politik tanah air aku lihat benda ni depan mata.. Aku ingat Anwar sorang saja yang pandai bab bab menyucuk menyontot ni.. Rupanya ada jugak balaci atau barua Pas berimiginasi tentang punca kematiaan Allahyarham Ust Azizan disebabkan kerajaan Umno..

Menurut apa yang ditulis oleh penyokong Pas ini kerajaan Umno terpaksa bertindak demikian kerana gagal membayar gaji kakitangan Kuin serta arwah Ust Azizan menyimpan rahsia besar kerajaan...Aku taktaulah apa agaknya rahsia besar KUIN yang disimpan oleh Ust Azizan, walhal dan hampir 4 bulan Arwah berada di Hospital antara sedar dan koma akibat kompilasi penyakit yang arwah hadapi.. Bayangkanlah takkan orang sakit masih nak fikir soal pentadbiran kerajaan sedangkan arwah bukan lagi Menteri Besar..

Untuk makluman si penyokong Pas diatas.. Kerajaan Kedah sekarang dah selesai semuamya pasal kakitangan Kuin.. Kuin tau bukan Insaniah holding sdn bhd.. Tak payah lah nak tuduh kata Umno punca kematian arwah.. Ajal maut ditangan tuhan..Mari kita sedekahkan Al Fatihah buat arwah

3 comments:

Anonymous said...

Terlalu bodohnya balaci ni. Dia ni orang ka atau orang utan. Toksah la nak mempolitikkan orang yang dah mati.

Anonymous said...

Sudah pasti PRK kedua selepas PRU13 akan diadakan tak lama lagi. Kepada penyokong BN (terutamanya UMNO) yang 'patah-hati' melihat tiada perubahan dalam kabinet, menang atau kalah di Sg. Limau, tak membawa sebarang erti.
Amatlah jelas, hampir kesemua Menteri kabinet adalah 'fossil' tinggalan Pak Lah dan mereka amat kaya-raya. Mereka hanya mahu kerja senang, tidak boleh berfikir sendiri dan memerlukan CON-sultant yang dibayar beratus juta untuk melakukan kerja mereka. Selepas mengurangkan subsidi petrol, Najib membazir wang rakyat, menyewa pejabat di San Francisco, yang ber'scenic view'kan Golden Bridge yang indah. Kalau betul mahu berjimat WANG Rakyat dengan mengurangkan subsidi, mengapa tidak di bubarkan saja, PEMANDU dan berhentikan khidmat CON-sultant atau lain2 penasihat, terutama warga asing, yang ramai di GLC dan MAS. Barulah rakyat tak marah sangat kenaikian harga petrol.

Balik pada PRK; Apa pun keputusannya, Kedah akan tetap di miliki BN. Oleh yang demikian, sebagai membukti persaudaraan sesama Islam, marilah kita memberi kemenangan kepada PAS. Asalkan PAS tidak beri laluan pada DAP, biarkan mereka menang tanpa bertanding. Jika kerajaan pusat mahu letak calon juga, saya gesa semua pengundi di Sg. Limau, memangkah PAS, sebagai protes dan memberi isyarat kepada Najib supaya menukar anggota kabinetnya. Jika orang Cina dalam MCA, Gerakan dan DAP boleh bersatu untuk menjaga kepentingan mereka, mengapa Melayu tidak boleh? Jika pengundi Melayu di Sg.Limau bersatu 100% menyokong PAS, ia akan memberi keyakinan kepada PAS untuk keluar PR dan bersatu dengan UMNO untuk menghadapi PRU14.

Sebaliknya, jika BN menang di Sg. Limau, sudah tentu Najib akan mendabik dada mengatakan kepercayaan rakyat telah kembali kepada BN. Maka dasar-dasar sekarang akan berterusan.

RD.

Anonymous said...

Keluar la dulu dr pakatrosak..baru la bg undi kat habgpa pas..x kuar ckp manis..dh menang nnt ckp pakatrosak memang kuat..ckp mcm org syiah la lu der

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive