Sunday, 23 June 2013

IBU SANGGUP BUANG ANAK DEMI ABANG NON #BLACK505 #PDGMERBOK622Kesian anak kecil tu dibiarkan terjemur ditengah tengah  panas terik dengan cuaca jerebu oleh seorang ibu yang tak ada hati perut.. Nampak sangat si ibu tergila gilakan Anwar..Memang tak dak otak dan berhati perut langsung..

Sebenarnya banyak lagi gambar anak anak kecil yang dibiar kepanasan, keletihan semalam..Tapi gambar ni paling menyentuh perasaan..


4 comments:

Anonymous said...

Punya la fanatik gila sampai hilang sifat keibuan..tak faham apa yang mereka perjuangkan?? nak kata Malaysia ni zalim layan mana-mana kaum macam etnik Rohingya tak ada pun. Malahan kita semua bebas mengamalkan adat budaya serta agama masing-masing. Nak kata Malaysia ni miskin kebuluran, tak juga malahan ramai rakyat Malaysia mati kerana kuat makan...bersyukurlah semua, jangan melampaui batas, ALLAH tak suka!!!

Anonymous said...

Pencacai-pencacai...Tak yah lah bawa anak walau pun semangat berkobar-kobar.

Anonymous said...

Mana dia bukti ungkapan, 'kasihnya ibu membawa ke syurga.'
Ibu di atas membawa anaknya ke neraka sekurang kurangnya neraka dunia yang tidak seberapa.
Di tengah tengah panas terik yang kering dan berjerubu pulak. Tidak pasal terpaksa keluar duit untuk bayar ubat di klinik. Atau kalau hendak free pergilah ke hospital kerajaan yang dikatakan zalim.
Mengapalah tidak berfikir dengan waras menggunakan otak anugerah Allah swt!

Anonymous said...


Wajah dan kebodohan mutlak melayu tiada jatidiri melayu.

PERJUANGAN songsang terus menjadi pilihan......otak makin mereng atau sudah ditakdirkan bodoh dan dunggu!!! melayu yang tidak dapat membezakan intan dan kaca.

KITA dah tidak upaya pulihkan mentaliti mereka,
BIARKAN LAH mereka hanyut kemana-mana yg disukaai, kerana 1000 yang hanyut tak sama 1 yang melayu sejati.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive