Friday, 9 November 2012

PANASS !! BAPAK SUKA AKSI AIS KRIM ANAK SUKA MABUK ??
Pagi tadi blog Mymassa telah mendedahkan identiti sebenar individu yang juga anak pemimpin tertinggi PKR tengah enjoy dan mabuk.. Pendedahan kali ini sebenarnya ingin menunjukkan betapa teruknya akhlak anak pemimpin PKR..

Baca kat bawah ni

Minggu lepas Rafizi mula bermain kotor dengan menyerang keluarga pemimpin UMNO. Sebagai balasannya, MyMassa dedahkan gambar ini.Artike sebelum ini klik SINI

Cukup seminggu MyMassa keluarkan gambar anak pemimpin PKR dengan botol arak. Wajah anak pemimpin ini ditutup.

Apabila MyMassa keluarkan gambar di atas, maka ramailah pencacai pembangkang yang menyerang blog ini kononnya MyMassa ambil gambar orang lain tetapi tuduh sebagai anak pemimpin mereka.

Kali ini MyMassa tak perlu selindung lagi. Semalam, Rafizi masih lagi bercakap pasal anak pemimpin UMNO. Khas untuk pembaca MyMassa, saksikan gambar ini.Kalau tak percaya, boleh tengok gambar anak muda ini dengan ibunya, Shamsidar.
Ini baru satu daripada berpuluh-puluh gambar Anak Azmin tak kira yang lelaki atau perempuan sedang berjoli. Kalau PKR masih main kotor, MyMassa juga akan menggunakan taktik yang sama dengan mereka.

Harap Azmin Ali tak marahkan kami para blogger. Rafizi yang mengajar kami supaya serang keluarga pemimpin. Kalau nak marah, marahkan si Rafizi tu.


*Berani tak Pemuda PAS nak tegur kemaksiatan anak pemimpin PKR?


MTK
Apa macam Rafizi , kemewahan Azmin takmau dedah jugak ka?? Mana pi Pemuda Pas takkan nak tengok saja ?z

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive