Thursday, 17 April 2014

PANASS !!! AKTIVIS PKR DAH MENGAMUK NAK BAKAR TIAN CHUA ??
Bukti bukti yang dilampirkan semenjak tahun 2012 langsung tidak disiasat malahan tiada sebarang tangkapan atau tindakan yang dibuat keatas individu yang menerima dana asing ini semenjak 1998 yang diakui sendiri oleh pihak SUARAM.

SUARAM adalah sebuah syarikat. Ianya ditubuhkan untuk menyalurkan dana dana kepada parti yang dikehendakinya iaitu PKR, Jadi PKR tidak pernah mengalami masalah kewangan kerana dana yang disalurkan semakin hari semakin banyak?! Pernahkah anda lihat PKR menjaja tabung disetiap ceramahnya? Berbeza dengan PAS yang terpaksa mengais kocek sendiri untuk survival pemimpin parti. Kata blog Daeng Selili

Duit itu juga digunakan untuk membocorkan maklumat negara kepada pihak pembangkang.


Maknanya SUARAM mengunakan wang tersebut untuk merasuah pegawai kerajaan, untuk membocorkan maklumat sulit.

Tapi, jumlah rm100juta tu banyak, pihak Reformis 98 pun dah mula bersuara, dimana wang tersebut hilang? Guna sendiri ka? Atau songlap terus?

Sehingga hari ini dua individu yang disyaki masih berdiam diri walaupun ada yang mendakwa wang RM100juta untuk parti dari SUARAM disonglap oleh dua inidividu yang cukup lantang mempertahankan SUARAM?

Mereka tahu tapi sengaja buat senyap?!

Puak PKR taknak buat demo ka, tanya kemana hilang duit tersebut?

KedahKeKL

2 comments:

Anonymous said...

Aku heran betullah; dahlah SUARAM ni TAK berdaftar; maknanya 'NGO' HARAM dan boleh pula menerima tajaan Barat-ZIONIS utk. menghuru-harakan negara - tapi masih
KDN tak tangkap bawah undg-undg TERORISMA!

Kat Barat pun, bnyak NGO-NGO Islam yg. dituduh si CIA-Mossad-MI6, sbg. kumpulan pengganas kononnya, telah diTUTUP atau ketuanya dipenjarakan walau tiada bukti!

Jadi, apalah yg. kita takut sgt. nak ambil tindakan pd. SUARAM ni?!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

abu bakar said...

Klu dah AG tarak telor inilah jd nya
ganti AG bru SHAFEE ABDULLAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive