Saturday, 15 February 2014

GAMBAR PM AMBIL WUDUK PUN JADI MODAL NAK BAHAN @NajibrazakTak tau lah nak cakap apa lagi kat puak puak red bean army belaan Dap nie.. gambar PM ambil wuduk pun jadi modal nak bahan..

Apa salah kalau PM ambik wuduk? Salah sebab tak sinting lengan baju? Dalam hukum ada ka tulis syarat ambik wuduk kena sinting lengan?

Kalau ikut gambar tu, PM baru sapu muka, belum sampai turn tangan ke siku.. so takkan tu pun salah??

Bab dosa pahala nie bukan geng Pas yang tentukan.. so jangan nak pandai pandai menghukum orang lain..

4 comments:

Anonymous said...

PUAK PAS NI HAKIKATNYA ADALAH GOLONGAN MUNAFIK AKHIR ZAMAN. HATI MEREKA TERLALU BUSUK DAN SANGAT JAHAT KERANA SABAN HARI DILATIH OLEH KEPALA-KEPALA JAHAT MEREKA YANG BERTOPENGKAN ISLAM. MEREKA BERLAGAK LEBIH DARI TUHAN. SEOLAH-OLAH PAHALA, SYURGA DAN NERAKA ITU MEREKALAH PEMILIK DAN PENENTUNYA. AKU SANGAT BENCI DENGAN GOLONGAN MUNAFIK YANG TAK PERNAH TAHU DAN BERSYUKUR HIDUP DIBUMI MALAYSIA INI. MULUT MEREKA BUKAN MAIN DENGAN ISLAMNYA TETAPI PUAK NILAH YANG PALING KUAT MENIPU DALAM KERJA DALAM PEJABAT AKU.

mohammad azren said...

Inilah puak2 yg hatinya ada penyakit. Lain la najib basuh tangan tak sinsing lengan baju.

Anonymous said...

Bodoh. Takat gambar macam ni pun boleh buat modal. Tak tau ka tertib wuduk macam mana?

Anonymous said...

Ini kes dah habis idea la nii. Maklumla tukang karut belum keluarkan surat pakat keliling fitnah yg baru sebab tgh sedap makan sate. Jap lagi adala fakta, surat, invoice, slide copy keluar. Memang dasar penipu, kalau dulu aku pun percaya. Skg tidak lg. Tu la tak ikut cakap ibrahim pendek, dadu tu boleh baling 2 kali saja. Kalau lebih sendiri mau ingatla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive