Wednesday, 11 December 2013

#LifeStyle PEMUDA UMNO DATANG SEKADAR UNTUK BERGAMBAR ?? @khairykj @azwanbro @ibdiSemalam ada blog pembangkang tulis geng geng pemuda yang di ketuai oleh NKP dan exco hanya berlakon bersihkan bangunan yang sudah bersih..Sekali baca betul jugak apa yang ditulis blog pembangkang nie, cuba tengok mana ada sekali ramai macam ni basuh setempat siap berposing pulak tu dan seluar depa pakai langsung tak basah..


Pagi tadi blog APA tulis benda yang sama, APA mendedahkan print screen dibawah.Cuba baca komen dari cikgu Fadzilah " Datang beratus.janji gotong royong rupanya berposing sembur2".
Aku setuju apa yang cikgu Fadzilah tulis sebab aku dah rasai pengalaman tu.bukan setakat bantuan banjir je, prk sg limau baru ni pun kelaku yang sama ditunjukkan barisan exco pemuda termasuk KP dan NKP..

Malas nak cakap banyak balun puak ni teruk teruk pun tak guna jugak sebab pemimpin Umno bukan baca blog pun.. Pemain blog dianggap serupa sampah tak bertuan yang bekerja sukarela 24/7 macam si ibdil cakap tu.. Blogger kena kurangkan politik baru hidup nie penuh dengan lifestyle..No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive