Friday, 18 July 2014

SEDIH TENGOK PASPORT MALAYSIA DI TEMPAT KEJADIAN #MH17 #PRAY4MH17
Aku masih tidak dapat terima kenyataan bahawa pesawat yang ditembak jatuh di Ukraine lewat malam tadi adalah milih MAS.. Ketika rakyat Malaysia masih lagi tercari cari kemana hilangnya pesawat MH370 yang hilang pada bulan Mac tempoh hari, kini terima berita pula bahawa sebuah lagi pesawat MAS terhempas..

Apa apa pun kita kena terima qada dan qadar dari Allah SWT dan terimanya dengan hati terbuka.. Kita hanya mampu merancang, Allah juga menentukan hala yang dituju..4 comments:

Anonymous said...

Dah agak....amboi cantik pilih tarikh 17hb untuk mh17 ditembak. Ya Allah....hukuman yg setimpal pd kuasa yg berada dibelakang kejadian ini.

Anonymous said...

Jgn. kita nak percaya lansung si ZIONIS-KEPARAT/Israel-NATO yg. dah menguasai rejim Ukraine tu! Aku syak betul KEGANASAN buas ini perbuatan si ZIONIS-Israel-BINATANG dan penyokong Baratnya serta ejen tempatan dari PAP-DAPBANGKAI/PKRSODOM!

ZIONIS disyaki cuba mengalihkan perhatian dunia dari serangan GENOSID GANASnya ke atas Gaza dan Bumiputera Islam Palestin; serta cuba menyalahkan Russia! Juga memang MENGHUKUM M'sia/umat Islamnya yg. merupakan penyokong kuat Palestin. Bahkan, ini juga disyaki berkaitan strategi berterusan dan makin agresif si ZIONIS-Barat dan ejen mereka dari PAP-DAPBANGKAI/PKRSODOM melalui pengkalan MOSSAD-CIA-MI6 di S'pura, utk. memisahkan Sabah-Sarawak yg. amat kaya minyak-gas, dari Malaysia dan disatukan dgn. S'pura - supaya dpt. menubuhkan satu lagi 'Israel' utk. MENGUASAI Asia spt. mana Israel ditubuhkan dgn. amat BUAS utk. MENGUASAI Timur Tengah yg. kaya minyak-gas di samping menjatuhkan ISLAM/umatnya di Dunia Islam!

K'jaan kena siasat FLIGHT PLAN dari Amsterdam kerana media ZIONIS di Barat sedg. begitu cepat dan licik, menyalahkan MAS - kononnya MAS langgar peraturan masuk ruangan udara kwsn. perang yg. dilarang kerana nak potong kos! Dan NATO-Barat disyaki akan memaksa Kem. Pertahanan kita berkerjasama lebih erat dgn. mereka psl, insiden MAS ini spt. insiden MH370 dulu!

Aku akan berdoa kpd. ALLAH SWT supaya MENGHANCURkan puak, keturunan dan tamadun ZIONIS-JAHANAM dan penyokongnya, yg. merupakan pengikut IBLIS durjana!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

Mlalut makcik sambal belacan ni...

hangkedee said...

Agenda jahat Yahudi laknatullah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive