Tuesday, 24 December 2013

MEMALUKAN !!! LAMAN WEB PEMUDA UMNO HIDUP SEGAN MATI TAK MAU !! BILA NAK UPDATE NIE ?? @najibrazak @khairyKJ @azwanbro @ibdil



Dah dekat 2 bulan pemilihan selesai.. Exco Exco pun dah dapat pegang biro masing masing tapi bila buka laman web pemuda Umno satu jadah apa pun tak update lagi.

Korang nak pi ber lifestyle ke, nak makan angin ke, nak melancong ke, updatelah dulu laman web tu.. Senang ahli nak buat rujukkan, nak salur aduan.. Kalau laman web Pemuda Umno sendiri hidup segan mampos tak mau baik korang tak payah ada laman web..





Malulah sikit, Laman Web Pas lebih bagus dari web Pemuda Umno, dah siap update semuanya..



Macam mana nak perang dalam media baru kalau rumah sendiri tak terjaga..??

2 comments:

Pakteh said...

Pemuda Umno Buta IT Tapi Celik Rasuah. maaf kalau terasa..tapi itulah hakikatnya.

medan tempur said...

betui tu pakteh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive