Friday, 11 May 2012

HADI AWANG KENA LIWAT DENGAN KARPAL SINGH ATAS WILCHA ??


Semalam MTK ada keluarkan satu kenyataan Hadi Awang berkenaan isu hudud sini yang sengaja dipanaskan sebagai modal retorik pas..Pas yang sudah tengelam isu untuk dimainkan semasa pru nanti terpaksa mengunakan hudud sebagai populariti untuk menang..Dalam artikel tu juga MTK ada tulis dalam masa 24jam mesti Dap akan balas balik kenyataan Hadi tu..


Sangkaan MTK tepat sekali,tak sampai 24jam si Karpal Singh mula bersuara..Pengerusi DAP, Karpal Singh menggesa Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang berhenti mengeluarkan kenyataan bagi pihak Pakatan Rakyat.

Karpal berkata, Abdul Hadi tidak berhak berbuat demikian terutama ketika menyatakan pakatan itu akan melaksanakan hudud jika berkuasa.

Ahli Parlimen Bukit Gelugor itu juga berkata kenyataan Abdul Hadi adalah retorik semata-mata dan tanpa sebarang justifikasi.

"Amat dikesali akhir-akhir ini Hadi kerap mengeluarkan kenyataan dan kemudian terpaksa menariknya kembali. Saya telah katakan sebelum ini, dan saya katakan sekali lagi bahawa hudud tidak boleh dilaksanakan di Malaysia kerana ia jelas bercanggah dengan Perlembagaan," katanya dalam satu kenyataan hari ini.Bernama


So akhir kata pas dah jadi macam gambar kat atas ni..buka mulut saja kena liwat..Esok confirm hadi tarik balik kenyataan tu lepas tu tuduh media UMNO saja melaga lagakan dia...hahah

MTK
HADI,SUDAH SUDAH LAH TU PAS MEMANG DAH KENA CUCUK PUNGKOQ,TAK PAYAH NAK SPIN LAGI..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive